OPENINGSTIJDEN
MAANDAG:
13.00 - 17.30 u
DINSDAG T/M VRIJDAG:
09.00 - 17.30 u
ZATERDAG:
09.00 - 17.00 u
 
Voor uw hond heeft Theeuwes echt alles in huis. Kijk zelf maar...
Uw kat is bijzonder en onze keuze in voer, accessoires en bijproducten ook!
Elk knaagdier is anders en vraagt speciale aandact. Wij adviseren u graa.
Vogels zijn gevoelige beestjes. Het juiste voer en bijproducten zijn van levensbelang.
Vele soorten bodembedekkers: houtkrullen, beukensnippers, stro, vlas, schelpenzand, etc.
Ons eigen merk visvoer is inmiddels een ware TOPPER bij de klanten.
Voor de mini's en de grootste spring- of dressuurpaarden heeft Theeuwes voer, supplementen en benodigdheden
Steeds wisselend per seizoen een ruim assortiment aan groente- en bloemzaden.
Voor hobbyvissers van beginners tot gevorderden een mooi collectie producten.
We zijn trots op onze 'Huismerk' producten en laten u er graag kennis mee maken.
Producten die verantwoord en veilig kunnen worden toegepast ter bescherming en groei.
Voor elke vraag proberen wij een antwoord te vinden en het gewenste product te leveren.
 

Hondenverzorging

TOTALE VERZORGING ERG BELANGRIJK


Bij de verzorging van uw hond komt heel wat kijken en Theeuwes Dierenspeciaalzaak kan u hierbij van dienst zijn. Ten eerste door het ruime assortiment in de winkel en niet te vergeten de kennis en ervaring van de medewerkers. Zij weten wat goed is voor uw hond en adviseren u graag op uw verzoek.

Kammen en borstelen

Een hond moet regelmatig worden geborsteld om zijn vacht in goede conditie te houden. Deze vachtverzorging helpt ook om de gehoorzaamheid van uw hond, indien nodig, te verbeteren. Tijdens het borstelen van de kop en de rug laat je uw hond zien wie de baas is. Rassen die regelmatig ruien dienen wat vaker geborsteld of gekamd te worden. Tijdens deze behandeling is het raadzaam om altijd even te checken op vlooien, teken of huidinfecties. Borstelen en kammen in de richting van de haren van de hond.

Wassen

Voor de meeste honden is het goed om ze af en toe een bad te geven, puppy's echter alleen afvegen met een warme, vochtige doek. Bij het wassen is het aan te raden om een speciale hondenshampoo te gebruiken.

Trimmen

De vacht van langharige hondenrassen en terriėrs moet de vacht regelmatig kundig worden getrimd. Het is aan te bevelen om hiervoor een speciale trimsalon te bezoeken.

Nagels

Door uw hond regelmatig op 'straat' uit te laten slijten zijn nagels vanzelf en blijven ze op een goede lengte. Als de nagels te lang zijn geeft dat problemen voor uw hond bij het lopen. Voor het knippen van de nagels is een speciale tang verkrijgbaar in de winkel van Theeuwes.

Gebit

Niet alleen ons gebit maar ook dat van uw hond dient goed verzorgd te worden. U kunt hiervoor uw hond speciale tandenborstelkluifjes geven. Daar houden ze heel erg van en is ook nog eens goed voor het onderhouden van het gebit.

Voeding

Bij Theeuwes Dierenspeciaalzaak hebben we een ongekend groot assortiment aan kwaliteits voeders voor uw hond. Een uitgekiende samenstelling van verschillende grondstoffen zorgt voor een complete voeding. Als u zelf het voer wilt samenstellen let dan goed op de verstrekking van Vitamine E en mineralen. Deze moeten altijd in een juiste verhouding worden toegevoegd. Vraag om advies in de winkel.