OPENINGSTIJDEN
MAANDAG:
13.00 - 17.30 u
DINSDAG T/M VRIJDAG:
09.00 - 17.30 u
ZATERDAG:
09.00 - 17.00 u
 
Voor uw hond heeft Theeuwes echt alles in huis. Kijk zelf maar...
Uw kat is bijzonder en onze keuze in voer, accessoires en bijproducten ook!
Elk knaagdier is anders en vraagt speciale aandact. Wij adviseren u graa.
Vogels zijn gevoelige beestjes. Het juiste voer en bijproducten zijn van levensbelang.
Vele soorten bodembedekkers: houtkrullen, beukensnippers, stro, vlas, schelpenzand, etc.
Ons eigen merk visvoer is inmiddels een ware TOPPER bij de klanten.
Voor de mini's en de grootste spring- of dressuurpaarden heeft Theeuwes voer, supplementen en benodigdheden
Steeds wisselend per seizoen een ruim assortiment aan groente- en bloemzaden.
Voor hobbyvissers van beginners tot gevorderden een mooi collectie producten.
We zijn trots op onze 'Huismerk' producten en laten u er graag kennis mee maken.
Producten die verantwoord en veilig kunnen worden toegepast ter bescherming en groei.
Voor elke vraag proberen wij een antwoord te vinden en het gewenste product te leveren.
 

Kattenmanden en kussens

NIET TE GROOT EN NIET TE KLEIN


Bij Theeuwes heeft men een grote collectie manden en kussens in vele soorten en maten maar wel altijd scherp geprijsd. Het is belangrijk dat u een mand of kussen kiest wat past bij uw kat. De mand of het kussen moet in ieder geval groot genoeg zijn voor uw kat. Een te kleine mand zorgt ervoor dat uw kat er niet graag gebruik van maakt en er liever naast gaat liggen.

Rieten manden

Deze prachtige manden zijn met de hand gemaakt en hebben een natuurlijke uitstraling. Er zijn vele formaten van ongeveer 40 tot 125 cm.

Kunststof manden

Deze manden zijn gemaakt van een hoogwaardig kunststof waarvan de bodem is voorzien van ventilatiegaten. Dit is gedaan om te voorkomen dat het kussen gaat 'stikken'. Kunststof manden zijn leverbaar in vele kleuren en in grootte variŽrend van 38 tot 102 cm.

Bontmanden

Heerlijke manden voor uw kat gemaakt van schuimrubber en overtrokken met een teddy stof. Deze manden zijn heerlijk zacht en leverbaar in diverse kleuren. De maten variŽren van 40 tot 80 cm.

Fietsmanden

Bij fietsmanden zijn er twee soorten namelijk voor montage op de bagagedrager of aan het stuur. Deze manden zijn van riet met de hand gemaakt. Voor bevestiging aan het stuur wordt gebruik gemaakt van twee beugels. Aan het stuur kunt u uw kat goed in de gaten houden terwijl u fietst. Een nadeel is echter wel dat het sturen wat wordt bemoeilijkt door het gewicht van uw huisdier.

Premium kussens

Deze kussens zijn ideaal in het gebruik en ze hebben bovendien een losse hoes die gemakkelijk te wassen is. De kussens zijn gevuld met glasvezels en cederhout. Glasvezel zorgt voor een uitstekende isolerende werking terwijl het cederhout een anti vlo werking heeft. Deze kussens zijn te verkrijgen in de maten 90/100/120 cm.

Vlok kussens

De vlok kussens zijn vervaardigd met schuimrubber en zijn leverbaar in twee verschillende soorten. Eentje met vaste hoes en de ander met rits. De variant met rits is natuurlijk gemakkelijk te wassen en is veel sneller droog. De vlok kussens zijn leverbaar van 40 tot 120 cm.