OPENINGSTIJDEN
MAANDAG:
13.00 - 17.30 u
DINSDAG T/M VRIJDAG:
09.00 - 17.30 u
ZATERDAG:
09.00 - 17.00 u
 
Voor uw hond heeft Theeuwes echt alles in huis. Kijk zelf maar...
Uw kat is bijzonder en onze keuze in voer, accessoires en bijproducten ook!
Elk knaagdier is anders en vraagt speciale aandact. Wij adviseren u graa.
Vogels zijn gevoelige beestjes. Het juiste voer en bijproducten zijn van levensbelang.
Vele soorten bodembedekkers: houtkrullen, beukensnippers, stro, vlas, schelpenzand, etc.
Ons eigen merk visvoer is inmiddels een ware TOPPER bij de klanten.
Voor de mini's en de grootste spring- of dressuurpaarden heeft Theeuwes voer, supplementen en benodigdheden
Steeds wisselend per seizoen een ruim assortiment aan groente- en bloemzaden.
Voor hobbyvissers van beginners tot gevorderden een mooi collectie producten.
We zijn trots op onze 'Huismerk' producten en laten u er graag kennis mee maken.
Producten die verantwoord en veilig kunnen worden toegepast ter bescherming en groei.
Voor elke vraag proberen wij een antwoord te vinden en het gewenste product te leveren.
 
   

Nieuws

groente- en bloemzaden
 

Nieuw tekenlasso

Een pen met een lasso aan het uiteinde die het mogelijk maakt om ook de kleinste teken goed te kunnen grijpen en veilig te verwijderen. De werking is zeer eenvoudig en voorkomt dat er delen van de teek in de vacht cq huid achterblijven. Er is een tester in onze winkelbeschikbaar op de toonbank die is voorzien van een tekenlasso en twee 'nep' teken zodat de u zelf de 'nep' teken kan proberen te verwijderen. Bekijk onderstaand de demofilm van het product.

 

Volg ons op Facebook

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale acties!
 


Facebook Theeuwes Dierenspeciaalzaak >
 

Nieuw in ons assortiment alle Cavalor paarden voeders.

U houdt van uw paard(en) en u wilt er alleen het allerbeste voor. Onder de merknaam CAVALOR brengt de dieren-voedergroep Versele Nutrition een volledig gamma paardenvoeders op de markt waarin u zeker kunt vinden wat voor uw paard(en) precies past. Dit met respect voor het juiste evenwicht tussen paard, sport en natuur. Voeding is een essentieel element voor de gezondheid van uw paard. Daarom ontwikkelde Versele Nutrition de CAVALOR paardenvoeders zodanig dat u het juiste rantsoen kunt samenstellen. Dit in functie van de behoeften van elk paard en de prestaties die ervan verwacht worden. Dankzij de CAVALOR paardenvoeders beschikt u over de energiebronnen en natuurlijke, makkelijk verteerbare basisproducten van de hoogste kwaliteit.

Paardenvoer >
 

Bestel nu 'ONLINE' al uw dierenbenodigdheden

Webshop vergroot onze service nog meer naar alle klanten

Met gepaste trots verwelkomen wij u op onze bijzonder complete dierenwebshop vol met interessante artikelen van alle bekende merken. Er waren reeds langere tijd plannen om een eigen webshop te gaan realiseren. Mede gesteund door terugkerende vragen van klanten in de winkel en via de mail voor uitbreiding met deze online service is het er nu dus van gekomen.

Alle medewerkers van de 'echte' winkel en van de online dierenwebshop verwelkomen u graag in levende lijve bij Dierenspeciaalzaak Theeuwes in Baarle Nassau/Hertog of op onze webshop.

www.theeuwesdierenwebshop.nl
Vogelhuisjes
 

IDEAAL VOOR NAJAAR- & WINTERPERIODE

Vogelhuisjes

Vogels kunnen wel wat extra hulp gebruiken als het gaat om het vergaren van voer in het najaar en winter. Theeuwes Dierenspeciaalzaak heeft hiervoor een uitgebreid assortiment vogelhuisjes in het assortiment opgenomen. Qua formaat en grootte is er een uitgebreide keuze en zo creeŽrt u op uw eigen manier de mogelijkheid om gevarieerd voer ter beschikking te stellen. Natuurlijk kunt u uw eigen creativiteit inzetten bij de keuze van het voer en kijken wat u in huis hebt. Bij Theeuwes echter kunt u kiezen uit een bijzonder ruim assortiment kwaliteitsvoer waar de vogels in de vrije natuur u heel dankbaar voor zullen zijn. Voor advies over het voer en toepassing komt u gewoon naar de winkel waar onze medewerkers u graag vrijblijvend van dienst zijn.
volière
 

VoliÉre in een handomdraai geplaatst

Handig compleet pakket wat door iedereen
in elkaar gezet kan worden

Nieuw binnengekomen bij Theeuwes zijn de bijzonder leuke 6-hoekige volières uitgevoerd in blank hout met alle benodigde accessoires. Dus helemaal compleet, het enige wat u moet doen is in elkaar zetten. Een mooi onderkomen voor uw vogels in de tuin, op uw balkon of zelfs binnen als u wilt.